Emner til bloggen

Kære læsere!

Da det er mit ønske at denne blog ikke kun er for mig selv, men også skal være spændende at læse og omhandle emner folk gerne vil læse om, modtager jeg meget gerne forslag til emner på bloggen. Jeg har allerede et par idéer til hvad jeg kan skrive om og diskutere, men nye forslag er mere end velkomne.

foreløbige Idéer til emner

krukkesuppe

Stenalderkost: Det kunne være spændende med en artikel om den ægte vare versus moderne stenalderkost. Hvilke retter har vi muligt historisk belæg for og hvad spiste de egentlig?

Ildsteder og køkkener i oldtiden: Jeg har beskæftiget mig med dette titlen hér, da jeg skrev en opgave om emnet på universitetet. For hvad er det egentlig, der gør et køkken til et køkken?

At lave mad i jernalderen: Endnu et emne jeg selv har god erfaring med og meget gerne vil skrive om; for man levede ikke bare af grød og brød. Der er mange spændende muligheder for madlavning på jernaldervis. Ovenover ses et billede af hvad jeg kalder ‘suppestuvning’, tilberedt i en rekonstrueret jernalderkrukke i Sagnlandet Lejre.

Vikingemad: Et emne der er stor interesse for er vikingemad. Et forslag fra Facebook er at dykke mere ned i emnet brød, gær og typer af mel til bagning, så det vil der helt bestemt blive skrevet om.

Kom gerne med flere idéer. Måske er der mere interesse for visse emner end for andre? Hvor lang tid der kommer til at gå mellem de forskellige emner og blogs kan jeg endnu ikke sige, da det kommer meget an på min jobsituation. Men de vil komme!

Har man selv lyst til at bidrage med et skriveri/artikel til bloggen, er man selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte mig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s